Wash the berries and sift the flour. Preheat the oven to 180°C. Melt the butter.
Помойте ягоду и просейте муку. Разогрейте духовку до 180°C. Растопите сливочное масло.
Take a large container and, using a whisk or mixer, beat the sugar and eggs in it. You should have a fluffy white texture.
Возьмите вместительную емкость и с помощью венчика или миксера взбейте в ней сахар с яйцами. Должна получиться пышная белая текстура.
Add sour cream and melted butter to the mixture and beat again. Then add the baking soda and flour and mix gently with a spatula.
Добавьте в массу сметану, растопленное масло и снова взбейте. Затем введите соду с мукой и осторожно перемешайте лопаткой.
Pour in the berries and stir again. Grease the bottom and sides of the baking dish with oil. Pour the dough into it and place in the oven for 30-40 minutes.
Высыпьте ягоды и вновь перемешайте. Смажьте дно и стенки формы для выпекания маслом. Перелейте в нее тесто и поставьте в духовку на 30-40 минут.
Sprinkle the finished pie with powdered sugar, garnish with a sprig of mint and fresh berries.
Готовый пирог посыпьте сахарной пудрой, украсьте веточкой мяты и свежими ягодами.