Peel the onion, sift the flour.
Очистите лук, просейте муку.
Dissolve the yeast in a glass of milk at room temperature. Add salt and previously sifted flour to the resulting dough. Knead the dough, cover it with a clean cloth and leave it in a warm place for 30 minutes to rise. When the dough has risen, punch it down and put it back in a warm place for a while.
Разведите дрожжи в стакане молока комнатной температуры. К полученной опаре добавьте соль и ранее просеянную муку. Замесите тесто, накройте его чистой тканью и отставьте в теплое место на 30 минут для поднятия. Когда тесто поднимется, обомните его, и снова уберите ненадолго в теплое место.
Chop the onion, mix with the minced meat, add salt and pepper to taste and stir.
Лук нарежьте, смешайте с фаршем, добавьте соль и перец по вкусу и перемешайте.
Divide the risen dough into pieces and roll them into medium-sized cakes. Place the filling on the rolled out dough. Pinch the edges of the dough to create a circle or triangle shape.
Подошедшее тесто разделите на части и раскатайте их в лепешки средних размеров. Положите начинку на раскатанное тесто. Защипывайте края теста, создавая форму круга или треугольника.
Take a deep frying pan, pour fat or vegetable oil into it and fry the whites on both sides, 3-4 minutes on each side.
Возьмите глубокую сковороду, влейте в него жир или растительное масло и обжаривайте беляши с обеих сторон, по 3-4 минуты с каждой стороны.
Place the belyashi on a beautiful dish and serve hot.
Выложите беляши на красивую посуду и подавайте к столу в горячем виде.