Prepare the necessary ingredients for the future dish: grate the cheese, wash the vegetables and remove excess moisture.
Необходимые ингредиенты подготовьте для будущего блюда: сыр натрите через терку, овощи вымойте и избавьте от лишней влаги.
Take 1 medium tomato, chop finely and mix with canned corn. Season with salt and set aside. At this time, finely chop the basil and grate the mozzarella through a grater, dividing into three equal parts.
Возьмите 1 средний помидор, мелко нарежьте и смешайте с консервированной кукурузой. Посолите и отложите массу в сторону. В это время, нарубите мелко базилик, а моцареллу натрите через терку, разделив на три равные части.
Prepare the filling by draining the excess juice from the tomato and corn and adding chopped basil and one part of cheese to this mixture. Place the frying pan on the stove and heat it well, then place one tortilla, on top of it - the second part of the cheese, then the prepared filling and the remaining cheese. Cover the whole thing with the second tortilla, press down and fry over low heat on both sides until the cheese is completely melted.
Приготовьте начинку, для этого слейте с помидор и кукурузы лишний сок и добавьте в эту массу нарубленный базилик и одну часть сыра. Поставьте сковороду на плиту и хорошо разогрейте, затем выложите одну тортилью, сверху на нее – вторую часть сыра, далее приготовленную начинку и оставшийся сыр. Накройте все это второй тортильей, придавите и обжаривайте на медленном огне с обеих сторон до полного расплавления сыра.
Serve the quesadilla hot, cut into portions and place on a beautiful platter.
Подавайте кесадилью в горячем виде, порезав порционно и выложив на красивое блюдо.