Sift the flour. Soak the semolina by filling it with milk and leave for 1 hour to swell. Soften the butter at room temperature.
Просейте муку. Замочите манку, залив ее молоком, и оставьте на 1 час для набухания. Размягчите сливочное масло при комнатной температуре.
In a separate bowl, beat sugar and eggs until fluffy. Salt and combine the mixture with the swollen semolina.
В отдельной миске взбейте сахар с яйцами до пышной массы. Посолите и соедините смесь с набухшей манкой.
Add butter and continue beating until smooth. Leave the dough to rise for 10 minutes. Preheat oven to 170°C.
Добавьте сливочное масло и продолжайте взбивать до однородной консистенции. Оставьте тесто подходить 10 минут. Разогрейте духовку до 170 °C.
Pour flour, baking powder, vanilla sugar into the standing dough and mix. Grease a baking dish with vegetable oil, lightly sprinkle with semolina and pour in the dough. Send to bake for 45-60 minutes. Check doneness with a toothpick.
В постоявшее тесто всыпьте муку, разрыхлитель, ванильный сахар и перемешайте. Смажьте форму для выпечки растительным маслом, слегка присыпьте манкой и влейте тесто. Отправьте выпекаться на 45-60 минут. Проверьте готовность с помощью зубочистки.
Sprinkle the finished manna with powdered sugar, garnish with a sprig of mint and fresh berries.
Посыпьте готовый манник сахарной пудрой, украсьте веточкой мяты и свежими ягодами.