Wash the apple, cut into small slices. Prepare your molds or glasses.
Помойте яблоко, нарежьте на небольшие дольки. Подготовьте формочки или стаканы.
Place apples on a baking sheet and bake until soft, 5-10 minutes. Cool. Place in a blender bowl, add sugar and puree until smooth. Pour the cottage cheese into a bowl, add honey and vanilla. Stir.
Поместите на противень яблоки, запеките их до мягкости 5-10 минут. Остудите. Поместите в чашу для блендера, добавьте сахар и пробейте до пюреобразного состояния. Всыпьте творог в мисочку, добавьте мед, ванилин. Размешайте.
Pour gelatin into a glass and dilute with water. Pour one half into the puree mixture, and the other half into the cottage cheese with honey and vanilla. Beat everything thoroughly.
Всыпьте желатин в стакан, разведите водой. Одну половину влейте в смесь к пюре, а другую – в творог с медом и ванилином. Все тщательно взбейте.
Place the mixture into the molds in layers: first the curd layer, then the apple layer. Make several of these layers depending on the size of the ramekins or glasses. Place the dessert molds in the refrigerator for 1 hour.
В формочки выкладывайте смеси по слоям: сначала творожный слой, затем – яблочный. Сделайте несколько таких слоев в зависимости от размера формочек или стаканов. Отправьте формочки с десертом в холодильник на 1 час.
Serve the dessert chilled with mint leaves.
Подавайте десерт охлажденным с листочками мяты.