Cut the butter into pieces, sift the flour. Rinse the currants if they are fresh.
Нарежьте кусочками сливочное масло, просейте муку. Смородину промойте, если она свежая.
Place pieces of crushed butter in a bowl where you have sifted the flour, and grind everything thoroughly by hand. Add sugar and sour cream. Mix, knead the dough, refrigerate for 30-35 minutes.
В миску, куда просеяли муку, положите кусочки дробленого масла, все тщательно перетрите вручную. Всыпьте сахар, добавьте сметану. Смешайте, замесите тесто, отправьте в холодильник на 30-35 минут.
Pour cottage cheese and sugar into a separate bowl or plate. Beat with a blender. Add sour cream, vanilla essence, starch, mix thoroughly.
В отдельную мисочку или тарелочку всыпьте творог с сахаром. Блендером взбейте. Добавьте сметану, ванильную эссенцию, крахмал, основательно перемешайте.
Grease the bottom and edges of the baking dish with butter, place the chilled dough in the mold, and form the sides. Prick the dough with a fork in several places. Place the curd mass, distribute evenly, sprinkle currants and sugar on top.
Смажьте дно и края формы для выпечки сливочным маслом, выложите охлажденное тесто по форме, сформируйте бортики. Проколите тесто вилкой в нескольких местах. Поместите творожную массу, распределите равномерно, сверху посыпьте смородиной и сахаром.
Preheat the oven to 180 ºС, place the pan with the pie to bake for 25-35 minutes until done.
Разогрейте духовку до 180 ºС, поставьте форму с пирогом запекаться в течение 25-35 минут до готовности.
Serve the pie cooled during the coffee break, cutting into pieces and placing in individual saucers.
Подавайте пирог остывшим во время кофейной паузы, разрезав на кусочки и положив в индивидуальные блюдца.