Boil the rice, disassemble the cabbage into leaves, pour boiling water over it and cook for 10 minutes, then cool and dry. Cut the onion and garlic into small cubes or finely grate. Soak the loaf in cold water and squeeze thoroughly. Preheat the oven to 180°C and prepare a thick bottom pan.
Отварите рис, капусту разберите на листья, залейте кипятком и варите 10 минут, затем охладите и просушите. Лук и чеснок нарежьте мелкими кубиками или мелко натрите. Замочите батон в холодной воде и хорошенько отожмите. Разогрейте духовку до 180°C и подготовьте кастрюлю с толстым дном.
Prepare the filling: place the minced meat, onion, garlic and prepared loaf in a bowl. Grind these ingredients with a blender or pass through a meat grinder. Add cooked rice. Salt and pepper the mixture, mix thoroughly.
Приготовьте начинку: выложите в миску фарш, лук, чеснок и подготовленный батон. Измельчите эти ингредиенты блендером или пропустите через мясорубку. Добавьте вареный рис. Посолите и поперчите смесь, тщательно перемешайте.
Place the filling on the cabbage leaf and roll it into an envelope. Do the same with the remaining leaves and minced meat.
Выложите начинку на капустный лист и сверните его конвертом. Проделайте то же самое с остальными листьями и фаршем.
Place the cabbage rolls in a thick-bottomed pan.
Сложите голубцы в кастрюлю с толстым дном.
Prepare the sauce: combine flour, sour cream, chopped garlic and basil. Mix everything well, eliminating any lumps.
Приготовьте соус: соедините муку, сметану, измельченный чеснок и базилик. Все хорошенько перемешайте, устраняя комочки.
Add sauce to cabbage rolls. Pour water into the pan, add salt and cover with a lid. Place the cabbage rolls in an oven preheated to 180°C.
Добавьте соус к голубцам. Влейте в кастрюлю воду, посолите и накройте крышкой. Отправьте голубцы в разогретую до 180°C духовку.
After 30 minutes, add the bay leaf and bake the cabbage rolls for another half hour.
Через 30 минут добавьте лавровый лист и запекайте голубцы еще полчаса.