Grind the cottage cheese. Wash the apples, peel them, cut them into small slices. Separate the egg yolk from the white.
Измельчите творог. Помойте яблоки, очистите их от кожуры, нарежьте небольшими дольками. Отделите яичный желток от белка.
Pour cottage cheese, prepared apples, raisins, vanillin, sugar, sour cream, semolina into a deep plate or bowl. Pour in the milk, add the yolk. Mix thoroughly. Add whites.
В глубокой тарелочку или миску всыпьте творог, подготовленные яблоки, изюм, ванилин, сахар, сметану, манную крупу. Влейте молоко, добавьте желток. Тщательно перемешайте. Добавьте белки.
Grease a baking dish with a piece of butter and remove the mixture from the bowl. Preheat the oven to 180 ºС, bake the pudding for 20-25 minutes until done.
Смажьте форму для выпекания кусочком сливочного масла, выложите массу из миски. Разогрейте духовку до 180 ºС, поставьте пудинг выпекаться в течение 20-25 минут до готовности.
Top the pudding with jam, marmalade or sour cream.
Полейте пудинг вареньем, джемом или сметаной.