Rinse the dried apricots under running water, dry, and chop finely. Pour boiling water over the raisins and leave for 10-15 minutes. Chop the nuts.
Промойте курагу под проточной водой, высушите, мелко нарежьте. Залейте кипятком изюм, оставьте на 10-15 минут. Измельчите орехи.
Pour the bulgur into a saucepan and add water in a ratio of 1:2, respectively.
В кастрюльку всыпьте булгур, залейте водой в соотношении 1:2 соответственно.
Place the pan with bulgur over medium heat, bring to a boil, reduce heat, simmer for 20-25 minutes until tender.
Поставьте кастрюлю с булгуром на средний огонь, доведите до кипения, уменьшите огонь, варите 20-25 минут до готовности.
Place the porridge on a plate, sprinkle with dried fruits and nuts.
Выложите кашу в тарелку, посыпьте сухофруктами и орешками.