Peel the onions and carrots. Finely chop the onion and grate the carrots on a coarse grater. Remove the stem and seeds from the bell pepper and cut into strips.
Очистите лук и морковь. Лук мелко нарежьте, а морковь натрите на крупной терке. У болгарского перца удалите плодоножку и семена, и нарежьте соломкой.
Pour a small amount of vegetable oil into a preheated frying pan and fry the carrots over low heat for 3-4 minutes. Then add the onion and sauté until golden brown, remember to stir with a spatula.
На разогретую сковороду налейте небольшое количество растительного масла и обжаривайте морковь на небольшом огне в течение 3-4 минут. Затем добавьте лук и пассируйте до золотистого цвета, не забывайте помешивать лопаткой.
Cut the chicken into small pieces and add to the vegetables along with the bell pepper. Salt and add spices to taste.
Нарежьте курочку на небольшие кусочки и добавьте к овощам вместе с болгарским перцем. Посолите, добавьте специи по вкусу.
Simmer over low heat, stirring occasionally. As soon as the vegetables and meat are ready, add sour cream, bring to a boil and turn off. The dish is ready.
Тушите на небольшом огне, периодически помешивая. Как только овощи и мясо дойдут до готовности, добавьте сметану, доведите до кипения и выключите. Блюдо готово.
Serve the finished dish garnished with fresh herbs or black sesame seeds.
Подавайте готовое блюдо украсив свежей зеленью или семенами черного кунжута.