Grate the cheese coarsely. Rinse the greens, dry with a paper towel and finely chop. Heat the frying pan.
Сыр натрите крупно. Зелень ополосните, обсушите бумажным полотенцем и мелко порубите. Разогрейте сковороду.
Mix cheese with herbs. Spread the flatbread on the table. Place the filling on one half and cover with the other half.
Смешайте сыр с зеленью. Лепешку расправьте на столе. Выложите начинку на одну половину, а второй частью накройте.
Place the tortilla on the heated frying pan and fry on both sides for 2 minutes.
Выложите тортилью на разогретую сковороду и обжарьте с обеих сторон по 2 минуты.
Serve the quesadilla with two sauces: a spicy salsa, like in Mexico, and a milder version, sour cream and garlic.
Подайте кесадилью с двумя соусами: острой сальсой, как в Мексике, и с более мягким сметанно-чесночным вариантом.