Clean the squid carcasses from the entrails, rinse and cut into small rings. Wash the cucumbers and cut into slices. Peel the garlic and chop finely.
Очистите тушки кальмаров от внутренностей, промойте и нарежьте на небольшие кольца. Огурцы помойте и нарежьте кружочками. Чеснок почистите и мелко нарежьте.
Place all the seafood in a preheated frying pan and fry for 5 minutes, do not forget to add salt. A couple of minutes before cooking, add the garlic and pour in the wine.
В разогретую сковороду выложите все морепродукты и обжаривайте в течение 5 минут, не забудьте посолить. За пару минут до готовности добавьте чеснок и влейте вино.
Once the wine has evaporated, remove the pan from the heat. In a dry frying pan, fry the almonds for about 4-5 minutes until golden brown.
Как только вино выпарится, снимите сковороду с огня. На сухой сковороде обжарьте миндаль примерно 4-5 минут до золотистого цвета.
Place seafood with garlic in a large plate, add arugula and cucumbers. Mix everything thoroughly and season with olive oil.
Выложите в большую тарелку морепродукты с чесноком, добавьте руколу и огурцы. Все тщательно перемешайте и заправьте оливковым маслом.
Serve the finished dish in croutons or tartlets, sprinkled with almond petals.
Подавайте готовое блюдо в крутонах или тарталетках, посыпав лепестками миндаля.