Wash the zucchini, cut off the ends and peel off the skin if it is tough. Grate the pulp on a fine grater and squeeze thoroughly. Peel the onion and garlic, chop finely.
Помойте кабачок, срежьте концы и очистите от кожуры, если она жесткая. Натрите мякоть на мелкой терке и хорошенько отожмите. Почистите лук и чеснок, нарежьте мелко.
Combine minced meat, onion and garlic. Salt and pepper to taste.
Соедините фарш, лук и чеснок. Посолите и поперчите по вкусу.
In a separate container, mix the zucchini and eggs, add a little salt. Add flour and mix thoroughly so that there are no lumps.
В отдельной емкости смешайте кабачок и яйца, немного посолите. Добавьте муку и тщательно перемешайте, чтобы не было комочков.
Heat a frying pan with oil. First lay out the zucchini pancake, then the minced meat filling, cover with the zucchini layer again on top. Fry on both sides until golden brown.
Разогрейте сковороду с маслом. Сперва выложите кабачковый блинчик, затем начинку из фарша, сверху снова накройте кабачковым слоем. Обжарьте с обеих сторон до румяной корочки.
Serve the zucchini sorcerers with natural yogurt, sprinkle with fresh herbs and add fresh vegetables.
Подайте кабачковые колдуны с натуральным йогуртом, посыпьте свежей зеленью и добавьте свежие овощи.