Recipes / Healthy chum salmon in the microwave Полезная кета в микроволновке
Chum salmon or Pacific salmon is a fish belonging to the salmon family. Chum salmon is considered a dietary product because it contains large amounts of protein and does not contain carbohydrates. Chum salmon meat is rich in vitamins (C, A, E, PP, group B), macro- and microelements (zinc, fluorine, selenium, iron, magnesium, potassium, etc.), Omega-3 and Omega-6 acids, which are necessary for the normal functioning of the human body.
Кета, или тихоокеанский лосось, представляет собой рыбу из семейства лососевых. Ее принято считать диетическим продуктом, так как в ней много белка и практически отсутствуют углеводы. Мясо кеты богато витаминами (С, А, Е, РР и группой В) и макро- и микроэлементами (цинк, фтор, селен, железо, магний, калий и другие), а также содержит омега-3 и омега-6 жирные кислоты, необходимые для нормального функционирования организма.
Steps / Шаги:
Wash a piece of chum salmon and dry it.
Кусочек кеты промойте, обсушите.
Place the fish fillet in a special microwave oven, salt and pepper to taste. Add your favorite spices if desired. Place in the microwave, power 700-800 W for 8-10 minutes.
Выложите филе рыбы в специальную СВЧ-печь, посолите, поперчите по вкусу. По желанию добавьте любимые специи. Поставьте в микроволновку, мощность 700-800 Вт на время 8-10 минут.
Serve the fish hot, add raw vegetables, make a vegetable salad or prepare a side dish in the form of boiled rice.
Подавайте рыбку горячей, добавьте сырые овощи, сделайте овощной салат или приготовьте гарнир в виде отварного риса.