Wash the apples, peel, remove the core, and cut the pulp into cubes. Pour boiling water over dried fruits for about 5 minutes. Chop the nuts.
Промойте яблоки, очистите от кожуры, уберите сердцевину, мякоть нарежьте кубиками. Сухофрукты залейте кипятком примерно на 5 минут. Орехи измельчите.
Place the frying pan on the fire, add powdered sugar and rolled oats flakes to sweeten the dish. Add various spices to taste and diced apple. Dry and mix the mixture for about 10 minutes, making sure that the rolled oats flakes do not burn.
Сковороду поставьте на огонь, для сладости блюда насыпьте сахарную пудру и хлопья геркулеса. Добавьте различные пряности по вкусу и нарезанное кубиками яблоко. Сушите и перемешивайте массу примерно 10 минут, наблюдайте, чтоб хлопья геркулеса не подгорали.
Rinse the dried fruits and finely chop them, add crushed nuts to them. Then add the mixture of dried apricots, prunes, raisins and nuts to the flakes in the frying pan and mix. Fry in a frying pan until completely evaporated and a golden crust forms. Cool the finished granola and pour into a bowl.
Сухофрукты ополосните и мелко нарубите, добавьте к ним дробленные орехи. Затем к хлопьям на сковороде добавьте массу из кураги, чернослива, изюма с орехами и перемешайте. Обжаривайте в сковороде до полного выпаривания и образования золотистой корочки. Готовую гранолу остудите и пересыпьте в миску.
Serve granola with milk, yogurt or juice, and also use it to decorate desserts.
Подавайте гранолу с молоком, йогуртом или соком, а также используйте для украшения десертов.