Remove kefir, butter and eggs from the refrigerator in advance. Prepare your electric waffle iron.
Заранее достаньте кефир, сливочное масло и яйца из холодильника. Подготовьте электровафельницу.
Whisk the eggs and sugar until fluffy. Add kefir and mix lightly.
Взбейте венчиком яйца с сахаром до пышной пены. Добавьте кефир и слегка перемешайте.
Sift the flour into a deep bowl, add soda, salt and baking powder.
Просейте муку в глубокую миску, добавьте соду, соль и разрыхлитель.
Pour the mixture of eggs and kefir into the flour mixture, then mix the dough thoroughly until smooth.
В мучную массу влейте смесь яиц и кефира, затем тщательно перемешайте тесто до однородного гладкого состояния.
Melt and cool the butter slightly, pour it into the dough and mix thoroughly with a whisk. The dough should be moderately thick, smooth and homogeneous.
Растопите и слегка остудите масло, влейте его в тесто и тщательно перемешайте венчиком. Тесто должно получиться в меру густым, ровным и однородным.
Heat the electric waffle iron well and place three tablespoons of dough into each cavity. Bake waffles until golden brown.
Хорошо разогрейте электровафельницу и выложите по три столовые ложки теста в каждую ячейку. Выпекайте вафли до золотистого цвета.