Wash the vegetables, remove the seeds and stem from the bell pepper.
Помойте овощи, из болгарского перца удалите семена и плодоножку.
Cut the cucumber into strips, cut the tomatoes into 4 parts and place everything in a deep bowl. Slice the bell pepper and iceberg lettuce thinly and add to the vegetables.
Нарежьте огурец соломкой, а помидоры разрежьте на 4 части и сложите все в глубокую миску. Болгарский перец и салат айсберг тонко нарежьте и добавьте к овощам.
Add finely grated hard cheese to the chopped vegetables and mix gently.
К нарезанным овощам добавьте натертый на мелкой терке твердый сыр и аккуратно перемешайте.
Season the mixture with mayonnaise, add spices and salt to taste. Mix everything thoroughly again. Cut the pitas in half and fill with crispy filling.
Заправьте массу майонезом, добавьте специи и соль по вкусу. Снова все тщательно перемешайте. Разрежьте питы пополам и наполните хрустящей начинкой.
Serve the dish hot, garnished with fresh herbs on top.
Подавайте блюдо горячим, украсив сверху свежей зеленью.