Wash the cabbage, divide it into inflorescences. Cut the ham into medium cubes.
Помойте капусту, разделите ее на соцветия. Ветчину нарежьте средними кубиками.
Beat the chicken eggs until foam appears. Place the cabbage in boiling salted water, boil it for 5 minutes over low heat and transfer it to a colander with a slotted spoon. Whisk milk, salt and pepper in a deep bowl with a mixer or whisk, then let the mixture sit for 5 minutes.
Взбейте куриные яйца до появления пены. Капусту отправьте в кипящую подсоленную воду, проварите ее 5 минут на медленном огне и переложите шумовкой в дуршлаг. Взбейте в глубокой миске молоко, соль и перец миксером или венчиком, после чего дайте смеси настояться 5 минут.
Add ham and cabbage to the milk, stir gently so as not to damage the cabbage. Then add the beaten chicken eggs and mix as well. Grease a baking dish with vegetable oil and place the cabbage with ham and sauce, sprinkled with hard cheese. Place the pan in the preheated oven and leave to bake for 25-35 minutes.
К молоку добавьте ветчину и капусту, аккуратно перемешайте, чтобы не повредить капусту. Затем добавьте взбитые куриные яйца и также перемешайте. Смажьте форму для выпекания растительным маслом и выложите капусту с ветчиной и соусом, посыпав твердым сыром. Отправьте в разогретую ранее духовку форму и оставьте выпекаться 25-35 минут.
Serve the cabbage and ham directly in the baking dish, add fresh herbs.
Подавайте капусту с ветчиной прямо в форме для запекания, добавьте свежей зелени.