Wash the vegetables and herbs, peel the vegetables. Thaw the mussels in advance.
Овощи и зелень вымойте, очистите овощи от кожуры. Мидии заранее разморозьте.
Chop the peeled onion into half rings and the bell pepper into cubes. Pour vegetable oil into a frying pan and fry the onion until golden. Transfer the fried onion to a plate and fry the pepper for 2 minutes.
Очищенный лук измельчите полукольцами, а болгарский перец — кубиками. В сковороду налейте растительное масло и обжарьте лук до золотистости. Переложите обжаренный лук в тарелку, и поджарьте перец 2 минуты.
Cut the eggplants into semicircles and place them in a frying pan heated with oil. Fry for about 10 minutes, stirring occasionally. When the eggplants are golden brown, remove from the heat and place on a plate lined with paper towels to drain excess oil.
Нарежьте баклажаны полукругами и переложите их в разогретую с маслом сковороду. Обжаривайте примерно 10 минут, периодически перемешивая. Когда баклажаны приобретут золотистый цвет, уберите с плиты и переложите на блюдо с бумажным полотенцем для избавления от лишнего масла.
Cut the tomatoes into slices, squeeze out the lime juice, and press the garlic through a press.
Помидоры нарежьте ломтиками, выжмите сок лайма, чеснок пропустите через пресс.
Place tomatoes, fried onions, bell peppers, eggplants, and mussels in a bowl without excess liquid. Stir the salad, finely chop the parsley and sprinkle on top.
В миску выложите помидоры, обжаренный лук, болгарский перец и баклажаны, мидии без лишней жидкости. Перемешайте салат, мелко нарубите петрушку и посыпьте сверху.
Serve the seafood salad in a beautiful serving bowl with a glass of red wine.
Подавайте салат с морепродуктами в красивой сервировочной посуде с бокалом красного вина.