Rinse cucumbers, lettuce, peppers, dill. Cut the cucumber into thin rings, and the pepper into medium-sized strips. Peel the onions and cut into half rings. Divide the burger buns in half. Grate the smoked cheese onto a fine grater.
Промойте огурцы, листья салата, перец, укроп. Огурец нарежьте тонкими колечками, перец – соломкой среднего размера. Репчатый лук очистите, нарежьте полукольцами. Булочки для бургеров разделите пополам. Копченый сыр натрите на мелкую терку.
Place a lettuce leaf on one half of the bun, then pieces of saury. Place chopped peppers on top of the fish.
На одну половину булочки положите лист салата, затем – кусочки сайры. Наверх рыбы выложите нарезанный соломкой перец.
Place dill sprigs, cucumber rings, and onion half rings on the pepper. Sprinkle smoked cheese on top. Cover with the other half of the bun.
На перец положите веточки укропа, колечки огурца, полукольца репчатого лука. Сверху посыпьте копченым сыром. Накройте второй половинкой булочки.
Serve the hamburger on a plate with lettuce and a side of baked or fried potatoes.
Подавайте гамбургер на тарелке с листьями салата к гарниру в виде запеченной или жареной картошки.