Peel the garlic and chop it finely.
Почистите чеснок и мелко его нарежьте.
In a small bowl, combine spices and garlic and mix thoroughly.
В небольшой тарелке смешайте специи, чеснок и тщательно перемешайте.
Rub the carcass with the prepared mixture. Then place in a preheated frying pan with a little oil and fry.
Натрите тушку приготовленной смесью. Затем выложите на разогретую сковороду с небольшим количеством масла и обжарьте.
Roast the chicken for 20 minutes on each side until golden brown. If desired, the chicken can be baked in the oven at 180°C for about 30-40 minutes.
Жарьте цыпленка по 20 минут на каждой стороне до румяной корочки. При желании цыпленка можно запечь в духовке при 180 °C примерно 30-40 минут.
Serve chicken with vegetable side dish.
Подавайте цыпленка с овощным гарниром.