Wet the carp under running water and remove scales. Cut open the belly and clean out the inside. Cut off the head and tail so that the carp will fit in the slow cooker. Cut the onion into two parts, cut one into thin half rings and the other into cubes. Wash the dill, chop it and also divide it into two parts. If the carp is large, cut it into pieces.
Карпа намочите под струей воды и очистите от чешуи. Разрежьте брюхо и вычистите внутри. Отрежьте голову и хвост, чтобы карп поместился в мультиварку. Луковицу разрежьте на две части, одну порежьте тонкими полукольцами, а другую - кубиками. Укроп помойте, измельчите и тоже разделите на две части. Если карп большого размера, то разрежьте его на куски.
Salt the top and inside of the prepared carp, sprinkle with seasoning and pour over lemon juice. Let it sit for 30 minutes and soak.
Подготовленного карпа сверху и внутри посолите, посыпьте приправой и полейте соком лимона. Дайте ему постоять 30 минут и пропитаться.
Mix part of the dill with onion cubes and place in the belly of the carp.
Часть укропа смешайте с кубиками лука и положите в брюшко карпа.
Place the fish in a multicooker bowl, greased with oil, and place onion half rings on top and sprinkle with dill. Pepper and pour in heated water. Close the multicooker and set the “Bake” function for 60 minutes.
Положите рыбу в чашу мультиварки, смазанную маслом, а сверху выложите полукольца лука и посыпьте укропом. Поперчите и влейте подогретую воду. Закройте мультиварку и установите функцию «Выпечка» на 60 минут.
Place the finished carp on a plate, garnishing with lemon slices and parsley.
Готового карпа выложите на блюдо, украсив дольками лимона и зеленью петрушки.