Soak the gelatin in water. Sort the blueberries, wash them and puree them in a blender.
Замочите желатин в воде. Чернику переберите, помойте и превратите в блендере в пюре.
Whip the cream and sugar until thick foam and mix with blueberry puree. Squeeze the gelatin from the water and add to the resulting mass. Beat until smooth.
Взбейте сливки с сахаром до густой пены и смешайте с черничным пюре. Отожмите желатин от воды и добавьте к полученной массе. Взбейте до однородного состояния.
In a separate container, combine honey with cottage cheese. Place a layer of cottage cheese on the bottom of each silicone mold and fill with a mixture of blueberries and cream.
В отдельной емкости соедините мед с творогом. На дно каждой силиконовой формочки выложите слой творога и залейте смесью из черники и сливок.
Place the dessert molds in a cool place and leave until thickened for 4-6 hours.
Поставьте формочки с десертом в холодное место и оставьте до загустения на 4-6 часов.
Serve the finished dish in portions on plates and sprinkle with chopped pistachios.
Подавайте готовое блюдо, выложив порционно на тарелки, и, посыпав рублеными фисташками.