Peel the orange, remove the pulp into slices, and remove the peel. Cut the fish fillet into pieces, remove the bones. Peel the onion and cut into thin rings.
Очистите апельсин от цедры, достаньте мякоть дольками, удалите кожицу. Филе рыбы нарежьте кусочками, удалите косточки. Луковицу очистите, нарежьте тонкими кольцами.
Place orange pulp on a plate and fish fillet on top. Place onion rings on top. Pepper it. Drizzle the dish with olive oil and let sit for 5 minutes.
На тарелку выложите мякоть апельсина, наверх – рыбное филе. Положите сверху луковые кольца. Поперчите. Сбрызните блюдо оливковым маслом и дайте постоять 5 минут.
Serve chilled herring with oranges. Boil new potatoes as a side dish.
Подавайте селедку с апельсинами охлажденной. В качестве гарнира отварите молодой картофель.