Pass the chicken meat through a meat grinder, wash and peel the zucchini.
Пропустите через мясорубку куриное мясо, помойте и очистите кабачки от кожуры.
Add 2 eggs, 3 cloves of garlic, 60 ml of milk and 2 tbsp to the meat mixture. semolina and mix thoroughly. Set the prepared minced meat aside for 15 minutes to allow the semolina to swell.
В мясную массу добавьте 2 яйца, 3 зубчика чеснока, 60 мл молока и 2 ст.л. манной крупы и тщательно перемешайте. Отложите в сторону приготовленный фарш на 15 минут для набухания манки.
Grate the zucchini or cut it into small cubes, salt it and let it sit for a few minutes so that excess juice comes out. Squeeze the moisture out of the zucchini and place it in a dish with minced meat, seasoning with pepper and salt.
Натрите на терке кабачок или нарежьте мелкими кубиками, посолите его и дайте несколько минут, чтоб из него вышел лишний сок. Отожмите кабачок от влаги и переложите в блюдо с фаршем, поперчив и посолив.
Place the minced zucchini on cling film and form sausages, place in a steamer for 25 minutes. After the time has passed, let the dish cool, remove from the cling film and serve.
Выложите фарш с кабачком на пищевую пленку и сформируйте колбаски, отправьте в пароварку на 25 минут. По истечении времени дайте блюду остыть, освободите от пищевой пленки и подавайте к столу.
Cut the cooked sausage into pieces and place on a plate with vegetables, sauce and fresh bread.
Приготовленную колбаску нарежьте на кусочки, выложите на блюдо с овощами, соусом и свежим хлебом.