Peel the onion and garlic and chop. Remove the skin from canned tomatoes and cut into slices. Rinse the fillet, cut into small pieces. Wash the cucumber and tomatoes and chop them fairly large. Also wash the lettuce leaves and chop them.
Очистите лук и чеснок, измельчите. С консервированных помидорок снимите кожицу, разрежьте на дольки. Промойте филе, нарежьте маленькими кусочками. Промойте огурец, помидоры, нарежьте достаточно крупно. Листья салата также промойте, измельчите.
Pour vegetable oil into the multicooker bowl, add chopped onion, garlic, salt and pepper. Set to “Fry” mode, cook for 10 minutes, stirring constantly. Pour the sauce into a plate and set aside.
В чашу из-под мультиварку налейте растительное масло, всыпьте измельченные лук, чеснок, посолите, поперчите. Поставьте на режим «Жарка», готовьте в течение 10 минут, постоянно помешивая. Перелейте соус в тарелку, отставьте в сторону.
Pour 1 tablespoon of vegetable oil into the same bowl and add the chopped fillet. Turn on the “Frying” mode for 10-15 minutes, stir.
В ту же чашу влейте 1 столовую ложку растительного масла, положите нарезанное филе. Включите режим «Жарка» на 10-15 минут, помешивайте.
In a bowl, mix prepared fresh tomatoes, cucumbers, lettuce, and onions. Add the fried fillet and add salt. Pour in the sauce and mix.
В мисочке смешайте подготовленные свежие помидорки, огурцы, салат, лук. Вложите обжаренное филе, посолите. Влейте соус, смешайте.
Lay out the flatbreads, add the filling, carefully wrap and press. Place the quesadillas in a bowl, set to “Saute” for 5-10 minutes for each quesadilla.
Разложите лепешки, выложите начинку, аккуратно заверните, прижмите. Выложите в чашу кесадильи, поставьте в режим «Жарка» на 5-10 минут для каждой кесадильи.
Serve the quesadillas warm, cut in half and add vegetables to the plate.
Подавайте кесадильи теплыми, разрежьте пополам, добавьте на тарелочку овощи.