Sift the flour. Preheat oven to 200°C. Prepare a baking dish.
Просейте муку. Разогрейте духовку до 200 °C. Подготовьте форму для выпечки.
Combine eggs and sugar in a bowl and then beat with a mixer. Gradually add flour without ceasing to beat. The consistency of the dough should resemble rich sour cream.
В миске смешайте яйца и сахар, а затем взбейте миксером. Постепенно введите муку, не переставая взбивать. По консистенции тесто должно напоминать жирную сметану.
Place parchment paper on the bottom of the springform pan. Pour the dough into the mold and bake for 35 minutes. While baking, do not open the oven door, otherwise it will settle and will no longer be fluffy. When the biscuit is ready, let it cool inside the oven, then cut into cakes.
На дно разъемной формы постелите пергамент. Перелейте тесто в форму и отправьте выпекаться на 35 минут. Во время выпекания не открывайте дверцу духовки, иначе он осядет и больше не будет пышным. Когда бисквит готов, дайте ему остыть внутри духовки, после чего разрежьте на коржи.
Prepare several types of sponge cake at once by adding cocoa powder or food coloring to one part of the dough. Experiment by filling the sponge cake with coconut, berries or nuts.
Приготовьте сразу несколько видов бисквита, добавив к одной части теста какао-порошок или пищевой краситель. Экспериментируйте, наполняя бисквит кокосовой стружкой, ягодами или орехами.