Wash the onions and tomatoes. Chop the onion and cut the tomatoes into thin slices. Cut the buns in half.
Помойте лук и помидоры. Лук измельчите, а помидоры нарежьте тонкими ломтиками. Разрежьте булочки пополам.
Place the buns cut side down on a baking sheet and roast them in the oven for 10 minutes. Turn the cutouts upside down and place a couple of tomato slices on them, lightly sprinkle with green onions, salt and pepper, pour 1 tsp on top. olive oil.
Булочки выложите на противень срезами вниз и обжаривайте их в духовке 10 минут. Переверните вырезами вверх и выложите на них пару ломтиков помидоров, слегка присыпьте зеленым луком, посолите и поперчите, вылейте сверху 1 ч.л. оливкового масла.
Then place the buns on a baking sheet and place in the oven for 3 minutes. When the time is up, remove the buns from the oven and place the salmon on them, place in the oven for another 2 minutes, add a little cream cheese to the finished buns and cover with the other half.
Затем выложите булочки на противень и отправьте в духовку на 3 минуты. По истечении времени достаньте булочки из духовки и выложите на них лосось, отправьте в духовку еще на 2 минуты, на готовые булочки добавьте немного сливочного сыра и накройте другой половинкой.
When serving, sprinkle the buns with sesame seeds and cut a couple of wedges of fresh lemon or lime.
При подаче посыпьте булочки кунжутом, а также нарежьте пару долек свежего лимона или лайма.