Wash the fillet and grind through a meat grinder.
Помойте филе и измельчите через мясорубку.
In a bowl, mix the chopped fillet with egg, milk, sour cream and semolina. Pour in soy sauce and seasonings. Mix thoroughly. Place in the refrigerator for 60-70 minutes.
В миске смешайте измельченное филе с яйцом, молоком, сметаной и манкой. Влейте соевый соус, всыпьте приправы. Тщательно смешайте. Поставьте в холодильник на 60-70 минут.
Remove the meat from the refrigerator. Place on cling film, form into a sausage, and wrap in film. Place in a steamer and cook for 60 minutes. Remove from the steamer and place in the refrigerator for another 60-70 minutes.
Достаньте мясо из холодильника. Выложите на пищевую пленку, сформируйте в колбаску, оберните пленкой. Выложите в пароварку, готовьте 60 минут. Достаньте из пароварки, поместите в холодильник еще на 60-70 минут.
Serve the sausage hot or cold with your favorite side dishes and sauces.
Подавайте колбаску в горячем или холодном виде с любимыми гарнирами и соусами.