Squeeze the cabbage to remove the brine. Chop the onion as finely as possible. Sift the flour.
Капусту отожмите, чтобы удалить рассол. Лук порежьте как можно мельче. Просейте муку.
Pour vegetable oil into a frying pan, heat it, fry the onion, add cabbage and simmer under the lid until soft. Then let it cool.
Налейте на сковороду растительное масло, разогрейте, поджарьте лук, добавьте капусту и тушите под крышкой до мягкости. Затем дайте ей остыть.
Add stewed cabbage with onions to the minced meat, add salt and pepper, mix everything well and put it in the refrigerator while you make the dough.
К мясному фаршу добавьте тушеную капусту с луком, посолите, поперчите и все хорошо перемешайте и уберите в холодильник, пока будете делать тесто.
Knead the dough from flour, eggs, vegetable oil, salt and water. Add water gradually until the dough becomes homogeneous and elastic. Cover it with a napkin and let it sit for 30 minutes.
Из муки, яйца, растительного масла, соли и воды замесите тесто. Воду добавляйте постепенно, пока тесто не станет однородным и эластичным. Накройте его салфеткой и дайте полежать 30 минут.
Divide the dough into 4 parts and roll them into sausages. Then cut the sausages into small pieces and make a flat cake from each, and to prevent the dough from sticking, grease your hands with vegetable oil. Place a little filling on each tortilla and form into a patty. Transbaikal-style sorcerers are steamed or boiled in water. If steamed, grease the steamer grate with vegetable oil.
Разделите тесто на 4 части, скатайте из них колбаски. Затем разрежьте колбаски на небольшие кусочки и из каждого сделайте лепешку, а чтобы тесто не прилипало, смажьте руки растительным маслом. На каждую лепешку положите немного начинки и сформируйте пирожок. Колдуны по-забайкальски готовят на пару или варят в воде. Если на пару, то смажьте решетку пароварки растительным маслом.
Pour melted butter over hot Transbaikal-style sorcerers and sprinkle with green onions.
Горячие колдуны по-забайкальски полейте растопленным сливочным маслом и посыпьте зеленым луком.