Wash the vegetables and peel them. Scald the tomatoes with boiling water and remove the skin.
Помойте овощи и очистите от кожуры. Помидоры ошпарьте кипятком и снимите кожицу.
Cut tomatoes, eggplant, zucchini, onions, carrots and potatoes into cubes. Finely chop the celery. Take a frying pan or cauldron, pour in sunflower oil and fry the vegetable mix for several minutes.
Помидоры, баклажан, кабачок, лук, морковь и картофель нарежьте кубиками. Сельдерей мелко нарубите. Возьмите сковороду или казан, влейте подсолнечное масло и обжаривайте овощной микс в течение нескольких минут.
While the vegetables are roasting, finely chop the garlic. Pour water into the vegetables, add green beans and garlic, bring to a boil. Reduce heat and simmer gently for another 15 minutes. Next, add pasta and chopped spinach to the soup. Continue to simmer for about 10 minutes and season with salt, black pepper and spices to taste. Bring the soup to a boil, then remove from heat and let simmer for about 1 hour, covered.
Пока овощи обжариваются, покрошите мелко чеснок. К овощам налейте воду, добавьте стручковую фасоль и чеснок, доведите до кипения. Убавьте огонь и тихонько варите еще 15 минут. Далее в суп добавьте макароны и нарезанный шпинат. Продолжайте варить на медленном огне примерно 10 минут, приправьте солью, черным перцем и специями по вкусу. Доведите суп до кипения, затем уберите с огня и дайте настояться примерно 1 час под крышкой.
Serve bright minestrone soup with grated Parmesan and chopped herbs, accompanied by crispy white bread croutons.
Подавайте яркий суп минестроне с тертым пармезаном и измельченной зеленью, дополнив хрустящими гренками из белого хлеба.