Cut the buns in half. Wash the tomato and cucumber, cut them into thin slices. Peel the onion and cut into half rings.
Булочки разрежьте пополам. Помойте помидор и огурец, нарежьте их тонкими кружочками. Лук очистите и нарежьте полукольцами.
In a large bowl, beat the egg and add the dried onion, chili, Worcestershire sauce and horseradish. Season with salt and pepper. Add the minced meat and mix thoroughly until smooth.
В большой миске взбейте яйцо, добавьте сушеный лук, чили, вустерширский соус и хрен. Посолите и поперчите. Выложите фарш и тщательно перемешайте до однородности.
Wet your hands with water and form the minced meat into balls, then press them into flat cutlets 1.5 - 2 cm thick.
Смочите руки водой и сформируйте шарики из фарша, а затем разомните их в плоские котлеты толщиной 1,5 - 2 см.
Place the cutlets on the preheated grill and fry on both sides for 5-6 minutes without a lid. When cut, the meat should be pink.
Выкладывайте котлеты на разогретый гриль и жарьте с обеих сторон по 5-6 минут без крышки. В разрезе мясо должно быть розового цвета.
Assemble the burger: grease the bun with ketchup, place the cutlet, then cucumbers, tomatoes, onions and cover with the other half of the bun.
Соберите бургер: булочку смажьте кетчупом, положите котлету, затем огурцы, помидор, лук и накройте второй половиной булки.
Serve the burgers by piercing them with skewers.
Подайте бургеры, проткнув их шпажками.