Wash and peel the carrots.
Помойте и почистите морковь.
Place peeled carrots in a saucepan and cook until soft. Pass the boiled carrots through a meat grinder and add butter, semolina and heat for 5 minutes over low heat, stirring.
В кастрюлю поместите очищенную морковь и варите ее до мягкости. Варенную морковь пропустите через мясорубку и добавьте сливочное масло, манную крупу и прогрейте 5 минут на небольшом огне, помешивая.
Add cottage cheese, minced through a meat grinder, salt, eggs, flour, sugar to the resulting mass and mix everything well. Form small circles, roll in flour and fry in a heated frying pan with added oil until a nice golden brown crust forms on both sides.
В полученную массу добавьте творог, пропущенный через мясорубку, соль, яйца, муку, сахар и хорошенько все перемешайте. Сформируйте небольшие кружочки, обваляйте в муке и обжарьте на разогретой сковороде с добавлением масла до образования приятной румяной корочки с двух сторон.
When serving, add sour cream, jam or honey to the cheesecakes.
При подаче добавьте к сырникам сметану, либо же варенье или мед.