Wash the apples thoroughly, selecting only whole and hard fruits for dessert. Remove the stems and stems, rid the fruit of excess moisture.
Тщательно промойте яблоки, отобрав для десерта исключительно целые и твердые плоды. Удалите хвостики и плодоножки, избавьте фрукты от лишней влаги.
In a deep saucepan, combine the recommended amount of water and sugar and place the sugar mass on the stove to completely dissolve all the lenses. After the mixture boils, add the recommended amount of butter and stir until the caramel turns golden brown.
В глубоком сотейнике соедините рекомендуемое количество воды и сахара и поместите сахарную массу на плиту для полного растворения всех хрусталиков. После закипания смеси, добавьте рекомендуемое количество сливочного масла и перемешивая, дождитесь образования золотистого цвета карамели.
In a separate bowl, grind the waffle into crumbs. Take the peeled apples and insert skewers into them and use them to dip the apples in the caramel syrup. Let the excess syrup drain from the apples and dip them into the waffle crumbs.
В отдельной посуде измельчите вафлю в крошку. Возьмите очищенные яблоки и вставьте в них шпажки, с помощью которых обмакивайте яблоки в карамельном сиропе. Лишнему сиропу с яблок дайте стечь и окуните их в вафельную крошку.
Serve the caramel apples onto skewers. If desired, garnish with whipped cream and a sprig of mint.
Подайте яблоки в карамели на шпажки. По желанию, украсьте кремом из взбитых сливок и веточкой мяты.