Wash the berries, peel the bananas, cut into rings. Cut the apricots into small pieces. Divide the pita bread into 2 squares.
Промойте ягоды, бананы очистите от кожуры, нарежьте колечками. Абрикосы нарежьте на небольшие кусочки. Разделите лаваш на 2 квадрата.
Pour cottage cheese, sugar, bananas into a blender bowl. Beat until smooth. Grease one pita bread with the resulting mixture. Place raspberries in a row on one edge and roll up the pita bread. Wrap in cling film.
В чашу блендера всыпьте творог, сахар, бананы. Взбивайте до однородности. Один лаваш смажьте полученной массой. На один из краев выложите в ряд малину, сверните лаваш. Оберните в пищевую пленку.
Also grease the second pita bread with the curd-banana filling and place the apricots on one edge. Roll up the pita bread. Wrap with cling film. Place the pita breads in the refrigerator for 60-100 minutes.
Второй лаваш также смажьте творожно-банановой начинкой, на один край выложите абрикосы. Сверните лаваш. Оберните пищевой пленкой. Поместите лаваши в холодильник на 60-100 минут.
Serve the pita bread cut into pieces, sprinkle with walnuts or yogurt if desired.
Лаваш подавайте нарезанным на кусочки, по желанию посыпьте грецкими орешками или полейте йогуртом.