Rinse the chicken, peel, cut into pieces, and lightly pound. Peel the garlic and press under pressure. Wash the cilantro and parsley and chop.
Промойте курицу, очистите, нарежьте кусочками, несильно отбейте. Чеснок очистите, продавите под прессом. Промойте кинзу и петрушку, измельчите.
In a plate, mix oil, pepper, salt. Rub the mixture over the chicken. Place the chicken under film and refrigerate overnight for 10-12 hours.
В тарелочке смешайте масло, перец, соль. Натрите полученной смесью курицу. Поместите курицу под пленку, отправьте в холодильник на ночь на 10-12 часов.
Heat a frying pan, add vegetable oil, and lightly fry the chicken pieces on both sides. Place in a baking dish.
Разогрейте сковородку, добавьте растительное масло, выложите слегка обжариться кусочки курицы с обеих сторон. Выложите в форму для запекания.
Pour cream into a small bowl, add garlic, chopped herbs, add suneli hops, mint, coriander. Add salt to taste and mix.
В небольшую миску влейте сливки, добавьте чеснок, измельченную зелень, всыпьте хмели-сунели, мяту, кориандр. Посолите по вкусу, смешайте.
Preheat the oven to 180-190 ºС. Pour the prepared sauce over the chicken pieces in the mold. Place in the oven for 15-25 minutes until done.
Разогрейте духовку до 180-190 ºС. Залейте кусочки курицы в форме подготовленным соусом. Поставьте запекаться в духовку на 15-25 минут до готовности.
Serve the chkmeruli hot with bread or lavash: it will be convenient to remove the delicate creamy sauce.
Подавайте чкмерули горячей к хлебу или лавашу: ими будет удобно доставать нежный сливочный соус.