Clean the shrimp and rinse. Peel the onion and finely chop. Cut the ham into thin pieces. Grate the cheese on a medium grater.
Очистите креветки, промойте. Лук очистите и мелко накрошите. Ветчину нарежьте тонкими кусочками. Сыр натрите на средней терке.
Cook rice according to package instructions. Then lightly fry in a frying pan.
Отварите рис по инструкции на упаковке. Затем слегка обжарьте в сковороде.
Place the shrimp in a plate, add salt, add black and cayenne pepper, and grind. Heat a frying pan, add butter. Add ham pieces and fry for 3-5 minutes. Add shrimp, fry for 4 minutes. Remove the pan from the heat, pour in the sauce.
Выложите креветки в тарелочку, посолите, всыпьте черный и кайенский перцы, разотрите. Разогрейте сковороду, добавьте сливочное масло. Положите кусочки ветчины, жарьте 3-5 минут. Всыпьте креветки, жарьте 4 минуты. Снимите сковородку с огня, влейте соус.
Serve the dish warm, sprinkle with finely chopped onion. For sourness you can sprinkle with lemon juice.
Подавайте блюдо теплым, посыпьте мелко нарезанным луком. Для кислинки можете сбрызнуть лимонным соком.