Preheat oven to 180°C. Wash the dried apricots and cut into 4 parts. Grate the lemon and orange zest on a fine grater. Peel the orange and remove the seeds.
Разогрейте духовку до 180 °C. Помойте курагу и разрежьте на 4 части. Натрите цедру лимона и апельсина на мелкой терке. Почистите апельсин, удалите косточки.
Line a baking tray with baking paper and pour oatmeal evenly, pour olive oil and honey, then sprinkle 2 types of seeds on top.
Противень застелите бумагой для выпечки и равномерно высыпьте овсяные хлопья, полейте оливковым маслом и медом, затем наверх высыпьте 2 вида семечек.
Chop the hazelnuts and almonds and add to the oatmeal, sprinkle with cinnamon, salt and gently mix the whole mixture. Place the baking sheet in the preheated oven for 15 minutes.
Порубите фундук с миндалем и добавьте к овсянке, посыпьте корицей, посолите и аккуратно перемешайте всю смесь. Отправьте противень в разогретую духовку на 15 минут.
After the time has passed, remove the baking sheet and add the chopped dried apricots, place in the oven for another 20 minutes, then cool. Cut the strawberries and orange into slices, sprinkle with sugar and lemon juice.
По истечении времени достаньте противень и добавьте нарезанную курагу, отправьте в духовку еще на 20 минут, затем остудите. Нарежьте клубнику и апельсин дольками, посыпьте сахаром и сбрызните лимонным соком.
Place 1 tbsp into bowls. yogurt, sprinkle with zest, add slices of orange and strawberries in sugar and a few spoons of granola. Top with remaining basil zest and leaves.
В боулы выложите по 1 ст.л. йогурта, посыпьте цедрой, добавьте дольки апельсина и клубники в сахаре и несколько ложек гранолы. Сверху украсьте оставшейся цедрой и листьями базилика.