Wash vegetables, mushrooms and chicken. Peel the onion and cut into half rings, tomatoes and potatoes into thin circles, and mushrooms into slices. Divide the fillet into medium pieces and beat lightly. Grate the cheese coarsely. Fry the mushrooms in butter.
Вымойте овощи, грибы и курицу. Лук очистите и нарежьте полукольцами, помидоры и картофель — тонкими кружками, а грибы — пластинами. Филе разделите на средние кусочки и слегка отбейте. Сыр натрите крупно. Обжарьте грибы на сливочном масле.
Turn on the oven to 180°C. Form boats using foil. Lubricate them with vegetable oil.
Включите духовку на 180 °C. Сформируйте лодочки с помощью фольги. Смажьте их растительным маслом.
Place a layer of potatoes and season with salt and pepper. Sprinkle generously with onion. Then add mushrooms and chicken pieces on top. Season with salt and pepper again.
Выложите слой картофеля, приправьте солью и перцем. Обильно присыпьте луком. Затем добавьте грибы, а сверху — кусочки куриного филе. Снова посолите и поперчите.
Brush the chicken layer with mayonnaise. Spread the tomatoes over the surface and bake for 40 minutes. 5-10 minutes before readiness, sprinkle the boats with grated cheese and return to the oven.
Смажьте куриный слой майонезом. Распределите помидоры по поверхности и отправьте запекаться в течение 40 минут. За 5-10 минут до готовности посыпьте лодочки тертым сыром и верните в духовку.
Spread the sails on your boats by making them out of cheese slices or tomato slices and attaching them with a toothpick.
Расправьте паруса на своих лодочках, сделав их из сырных ломтиков или долек помидора и прикрепив их с помощью зубочистки.