Cut the chicken into pieces. Peel the garlic and pass through a press. Rinse the parsley and chop.
Разрежьте курицу на куски. Очистите чеснок, пропустите через пресс. Ополосните петрушку, измельчите.
In a small bowl, combine cream, spices, garlic and parsley. Salt and pepper the chicken. Heat a frying pan, pour in vegetable oil. Fry the chicken.
В небольшой миске смешайте сливки, специи, чеснок и петрушку. Курицу посолите и поперчите. Разогрейте сковороду, влейте растительное масло. Обжарьте курочку.
Preheat the oven to 180 ºС, place the prepared chicken in a baking dish, pour in the creamy garlic sauce. Place the pan in the oven, bake for 25-35 minutes until done.
Разогрейте духовку до 180 ºС, выложите подготовленную курицу в форму для выпекания, влейте сливочно-чесночный соус. Поставьте форму в духовку, запекайте 25-35 минут до готовности.
Serve hot chkmeruli as a side dish; you can add cilantro and 0.5 tsp to the sauce. chopped mint.
Подавайте чкмерули в горячем виде к гарниру, в соус можете добавить кинзу и 0,5 ч.л. измельченной мяты.