Wash and peel the vegetables, coarsely grate the carrots, cut 10 g of onion into half rings, and chop the rest of the onion. Cut the bell pepper into cubes. Separate the white from the yolk and boil the water.
Вымойте и очистите овощи, крупно натрите морковь, 10 г лука нарежьте полукольцами, остальной лук измельчите. Болгарский перец нарежьте брусочками. Отделите белок от желтка и вскипятите воду.
Prepare the meatballs: add chopped onion, salt, egg white and adjika to the minced meat. Mix the minced meat thoroughly and form it into medium-sized meatballs.
Приготовьте фрикадельки: к фаршу добавьте измельченный лук, соль, яичный белок и аджику. Как следует перемешайте фарш и сформируйте из него фрикадельки среднего размера.
In a frying pan in heated oil, fry the vegetables: onion, carrots and sweet peppers cut into half rings. Then add water, sour cream, tomato paste, flour and mix everything well. Bring the gravy to a boil, add salt and pepper.
В сковороде на разогретом масле обжарьте овощи: нарезанный полукольцами лук, морковь и сладкий перец. Затем добавьте воду, сметану, томатную пасту, муку и все хорошо перемешайте. Доведите подливу до кипения, добавьте соль и перец.
Place the meatballs in the pan, cover with a lid and cook over low heat for 25 minutes.
Выложите в сковороду фрикадельки, накройте крышкой и готовьте на небольшом огне в течение 25 минут.
Serve meatballs with your favorite side dish.
Подавайте фрикадельки с любимым гарниром.