Brew strong coffee and let it cool.
Сварите крепкий кофе, дайте ему остыть.
In a deep bowl, mix the buttercream with powdered sugar, then add the yogurt and mix thoroughly.
В глубокой емкости смешайте сливочный крем с сахарной пудрой, затем добавьте йогурт и тщательно перемешайте.
Fill the bottom of the glass with cream, completely dip the cookies in strong coffee and place on top of the cream, repeat layers one after another, with the last layer being cream. Decorate the dessert by sprinkling with cocoa powder and leave to soak in the refrigerator for several hours.
Заполните дно стакана кремом, полностью обмакните печенье в крепкий кофе и выложите сверху на крем, повторяйте слои друг за другом, при этом последним слоем должен быть крем. Украсьте десерт, присыпав какао-порошком, и отправьте пропитываться в холодильник на несколько часов.
Yogurt tiramisu with butter cream goes perfectly with aromatic freshly brewed coffee.
Йогуртовый тирамису со сливочным кремом прекрасно сочетается с ароматным свежезаваренным кофе.