You will need a blender for this work.
В работе вам понадобится блендер.
Pour agar-agar into a cup, add two tablespoons of cold water, leave for 10-15 minutes.
Всыпьте в чашечку агар-агар, залейте двумя ложками холодной воды, оставьте на 10-15 минут.
Pour sugar into a small saucepan, pour in milk and prepared agar-agar. Place the saucepan over medium heat and bring the liquid to a boil. Cook for another 1-2 minutes. Set aside.
В небольшую кастрюлю всыпьте сахар, влейте молоко и подготовленный агар-агар. Поставьте кастрюльку на средний огонь, доведите жидкость до кипения. Варите еще 1-2 минуты. Отставьте в сторону.
Pour cottage cheese into the pan. Beat the resulting mass with a blender until smooth. Place the curd mixture into molds. Place in the refrigerator for 1-2 hours.
В кастрюлю всыпьте творог. Получившуюся массу взбейте блендером до однородного состояния. Разложите творожную массу в формочки. Уберите в холодильник на 1-2 часа.
Serve the soufflé chilled, remove from the molds, pour over the syrup or garnish with berries.
Подавайте суфле к столу охлажденным, выложите из формочек, полейте сиропом или украсьте ягодами.