In a deep bowl, mix flour with baking powder, pour water into them, add salt and sugar, mix everything thoroughly until the salt is completely dissolved. Then add wine and vegetable oil and mix everything again. Add the seeds and pepper, half the flour and mix everything thoroughly until smooth.
В глубокой миске смешайте муку с разрыхлителем, налейте к ним воду, добавьте соль и сахар, все тщательно перемешайте до полного растворения соли. Затем добавьте вино и растительное масло и повторно все перемешайте. Всыпьте семечки и перец, половину муки и перемешайте все тщательно до однородности.
Add all the flour to the resulting mixture and mix the dough thoroughly with your hands on a floured surface for about 10 minutes. If the dough sticks to your hands, add a little more flour. Cover the resulting dough with cling film and leave to rest for 30 minutes.
В полученную смесь добавьте всю муку и тщательно перемешайте тесто руками на присыпанной мукой поверхности около 10 минут. Если тесто прилипает к рукам, добавьте еще немного муки. Полученное тесто накройте пищевой пленкой и оставьте отдохнуть на 30 минут.
In a sieve, rinse the seeds under cold running water and spread them on a towel. After time has passed, tear off small pieces from the finished dough and form them into thin long sticks, approximately 20-25 cm long, then flatten slightly. Then coat the grissini in breading.
В сите промойте семена в проточной холодной воде и распределите их на полотенце. По истечении времени от готового теста отрывайте небольшие кусочки и формируйте из них тонкие длинные палочки, длиной примерно 20-25 см, после чего слегка приплюсните. Затем обваливайте гриссини в панировке.
Place the finished sticks on a baking sheet with parchment paper, it is perfect for such baking. Bake for about 40-45 minutes at 180°C.
Готовые палочки выложите на противень с пергаментной бумагой, она отлично подойдет для такой выпечки. Выпекайте около 40-45 минут при 180 °C.
Serve grissini with soup.
Подавайте гриссини к супу.