Wash and peel the vegetables. Heat the water and preheat the oven to 200°C.
Вымойте и очистите овощи. Подогрейте воду и разогрейте духовку до 200°C.
Finely grate part of the onion (50 g), add egg, pepper, salt, combine with minced meat and mix everything well.
Мелко натрите часть лука (50 г), добавьте яйцо, перец, соль, соедините с фаршем и все хорошенько перемешайте.
Cut the remaining onion into thin strips, grate the carrots and place the vegetables in a baking dish.
Оставшийся лук нарежьте тонкой соломкой, натрите морковь и выложите овощи в форму для запекания.
Form balls from the prepared minced meat and place them on the vegetables.
Из подготовленного фарша сформируйте шарики и выложите их на овощи.
Pour warm water into the mold, cover it with foil and bake the meatballs in an oven preheated to 200°C for 40-60 minutes.
Залейте в форму теплую воду, накройте ее фольгой и запекайте тефтели в разогретой до 200°C духовке 40-60 минут.
Sprinkle the finished meatballs with chopped dill and serve with your favorite side dish.
Готовые тефтели присыпьте рубленым укропом и подавайте с любимым гарниром.