Wash the tomato and cucumber, cut into small slices. Divide the bun in half.
Промойте помидор с огурцом, нарежьте на небольшие дольки. Разделите булочку пополам.
Season the minced meat with salt and pepper. Fry or bake the cutlet formed from minced meat in advance.
Фарш приправьте солью и перцем. Заранее обжарьте или запеките котлету, сформированную из фарша.
Take 2 parts of the bun and coat the cut side with ketchup. Place a cutlet on one bun and 2 pieces of cheese on top.
Возьмите 2 части булочки, смажьте со стороны разреза кетчупом. На одну булочку положите котлету, наверх – 2 кусочка сыра.
Place chopped tomatoes and cucumber on a bun with cutlet and cheese. Cover with the other half. Microwave the burger for 2 minutes.
На булочку с котлетой и сыром выложите нарезанные помидорки и огурец. Накройте второй половинкой. Поставьте бургер на разогрев в микроволновку на 2 минуты.
Serve the burger warm with prepared country fries or fries topped with your favorite sauces.
Подавайте бургер теплым к приготовленной жареной картошке по-деревенски или фри с добавлением любимых соусов.