Slice the pepperoni into thin slices. Grate the cheese on a coarse grater. Heat the frying pan.
Нарежьте пеперони на тонкие ломтики. Сыр натрите на крупной терке. Разогрейте сковороду.
Place the tortilla on the table. Lubricate its surface with sauce. Sprinkle one part of the tortilla with ½ cheese and basil.
Разложите тортилью на столе. Смажьте ее поверхность соусом. Одну часть лепешки посыпьте ½ сыра и базиликом.
Place ½ of the sausage on the other half, sprinkle with the remaining cheese and top with pepperoni again. Fold the tortilla in half.
На другую половину выложите ½ колбасы, присыпьте оставшимся сыром и сверху снова добавьте пеперони. Сложите тортилью пополам.
Place the workpiece on a heated frying pan. Fry covered over medium heat until golden brown. Turn over and fry too.
Выложите заготовку на разогретую сковороду. Жарьте под крышкой на среднем огне до румяной корочки. Переверните и тоже поджарьте.
Place a bowl of your favorite sauce in the center of the plate, and arrange the quesadilla around it.
В центр тарелки поставьте пиалу с любимым соусом, а вокруг разложите кесадилью.