Wash and peel the vegetables, cut the fillets.
Вымойте и очистите овощи, нарежьте филе.
Cut the potatoes into slices, hunting sausages into oblong slices, onions into rings, pepper into strips. Chop the garlic and dill.
Картофель нарежьте дольками, охотничьи колбаски — продолговатыми ломтиками, лук — кольцами, перец — соломкой. Измельчите чеснок и укроп.
Distribute vegetable oil along the walls of the cauldron and fry the potatoes in it for 10 minutes. As soon as the slices begin to turn golden brown, salt them, add turmeric, stir and fry for another 10 minutes. Then remove the potatoes from the cauldron.
Распределите растительное масло по стенкам казана и в течение 10 минут обжаривайте в нем картофель. Как только дольки начнут покрываться золотистой корочкой, посолите их, добавьте куркуму, перемешайте и обжаривайте еще 10 минут. Затем достаньте картофель из казана.
Pour a little more vegetable oil into the cauldron and lightly fry the onion and bell pepper, then add the chicken fillet, season with all the suneli hops, pepper and mix.
Влейте в казан еще немного растительного масла и слегка обжарьте лук и болгарский перец, затем добавьте к куриное филе, приправьте все хмели-сунели, поперчите и перемешайте.
Return the potatoes to the cauldron, add garlic, dill and mix everything again.
Верните в казан картофель, добавьте чеснок, укроп и снова все перемешайте.
Cook roast for another 5 minutes. A minute before cooking, add hunting sausages.
Обжаривайте жаркое еще 5 минут. За минуту до готовности добавьте охотничьи колбаски.