Wash the pork thoroughly, then dry thoroughly with paper towels. Dilute the salt in 1 liter of water and stir until the crystals are completely dissolved. Prepare cooking string or twine.
Хорошо помойте мясо свинины, затем тщательно обсушите бумажными полотенцами. Разведите соль в 1 литре воды и перемешайте до полного растворения кристаллов. Подготовьте кулинарную нить или шпагат.
Place the pork in the solution and place it in the refrigerator for 12 hours, then remove the meat from the solution and gently wipe it off. Tie the meat with twine every 3 cm. Then thoroughly rub the pepper into the meat, then place it in the baking sleeve and tie it again every 3 cm with twine.
В раствор отправьте свинину и положите ее в холодильник на 12 часов, затем выложите мясо из раствора и аккуратно оботрите его. Через каждые 3 см обвязывайте мясо шпагатом. После чего тщательно вотрите в мясо перец, затем отправьте его в рукав для запекания и вновь перевяжите через каждые 3 см шпагатом.
Place the ham in the slow cooker and add warm boiled water. Turn on the “Multi-cook” mode, set the temperature to 80 °C, if there is no such mode, then turn on any other. The main thing is that the temperature should not exceed 100 °C.
Отправьте в мультиварку ветчину и залейте теплой кипяченой водой. Включите режим «Мультиповар», выставите температуру 80 °C, если нет такого режима, то включите любой другой. Главное, чтобы температура не была больше 100 °C.
For the resulting ham, cut into fluffy and aromatic ciabatta.
К полученной ветчине нарежьте пышную и ароматную чиабатту.