Sprinkle the chicken breast with spices and rub them thoroughly into the meat, then rinse the vegetables thoroughly and trim any excess if necessary.
Посыпьте куриную грудку специями и тщательно вотрите их в мясо, после чего промойте тщательно овощи и очистите их от лишних излишеств при необходимости.
Place the previously seasoned meat in a frying pan and fry over high heat for 5 minutes, then turn over and also fry for 5 minutes. Then reduce the heat to low and cover the pan with a tight lid and fry the chicken for about 15 minutes.
Ранее приправленное мясо отправьте на сковороду и прожаривайте на сильном огне 5 минут, после чего переверните и также жарьте 5 минут. Затем уменьшите огонь до минимума и накройте сковороду плотной крышкой и обжаривайте курицу примерно 15 минут.
In a small saucepan, bring the water to a boil and add the bulgur to it, first add the oil, cook the bulgur for about 15 minutes over low heat with the lid tightly closed.
В небольшой кастрюле доведите воду до кипения и отправьте в нее булгур, предварительно добавьте масло, готовьте булгур около 15 минут на медленном огне с плотно закрытой крышкой.
Carefully place all the ingredients on a large saucer, add a sprig of thyme and a couple of arugula leaves, this will give the dish an aromatic smell and appetizing.
Аккуратно выложите все ингредиенты на большое блюдце, добавьте веточку тимьяна и пару листиков руколы, это придаст блюду ароматный запах и аппетитность.